Alves čudom izbjegao lom noge nakon "skandaloznog" starta Ocamposa
Foto: Screenshot

Brazilac je imao sreće

Alves čudom izbjegao lom noge nakon "skandaloznog" starta Ocamposa

PSG je večeras na Parku prinčeva u derbiju odigranom u okviru 27. kola Ligue 1 savladao Marseille rezultatom 3:0.

Parižani su već u 10. minuti poveli preko Mbappea, da bi Rolando autogolom u 27. minuti povisio zaostatak Marseillea na dva gola.

Konačnih 3:0 postavio je Cavani u 55. minuti, a kako se radilo o jednom od najvećih derbija u Francuskoj, duel na Parku prinčeva nije prošao bez tenzija.

Glavni arbitar je, naime, pokazao veliki broj žutih kartona, čak 11, a pravo je čudo da niko od fudbalera nije zaradio isključenje.

Pogotovo je dobro prošao fudbaler Marseillea Lucas Ocampos, kada je za svoj pogibeljan start nad Danijem Alvesom iz 20. minute dobio samo žuti karton.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ocampos je, naime, otvorenim đonom startovao na nogu Danija Alvesa, a iako je ovaj prekršaj izgledao zaista brutalno, Brazilac je nekim čudom izbjegao težu povredu, te je uspio nastaviti susret nakon ukazane pomoći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti