Alves rekao šta iskreno misli o Ronaldu

Nekim pričama ne treba vjerovati

Alves rekao šta iskreno misli o Ronaldu

Bivši fudbaler Barcelone a sada igrač Juventusa Dani Alves je u posljednjem intervjuu, u kojem je otkrio da ga na Nou Campu nisu dovoljno poštovali, govorio i o odnosu sa Cristianom Ronaldom.

U medijima se dugo provlačila priča da se ova dvojica fudbalera ne podnose, a vrhunac je bio na dodjeli Zlatne lopte 2015. godine kada je Ronaldo odbio pozdraviti Alvesa.

Alves je poručio da nije sve tako kako se pisalo i kako je izgledalo, te da mnogo poštuje Portugalca.

"Mnogi ljudi misle da ne volim Cristiana Ronalda, ali želim reći da to nije istina. Mnogo ga poštujem i cijenim sve što je napravio u karijeri", započeo je Alves, te nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"U prošlosti sam već govorio o Ronaldu i nazvao sam ga sebičnim, ali to nije bilo u negativnom kontekstu. Mediji su od toga pravili razne priče, a Ronaldo im je nažalost vjerovao. Zbog toga me i nije pozdravio na ceremoniji dodjele Zlatne lopte 2015. godine".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije