Aly Cissohko napušta Aston Villu i odlazi u Tursku

Ponovo mijenja sredinu

Aly Cissohko napušta Aston Villu i odlazi u Tursku

Eldar Ganibegović

Igrač Aston Ville Aly Cissokho bi mogao uskoro napustiti redove ekipe i potpisati za Yeni Malatyaspor.

Kako prenose engleski mediji, Cissohko koji je nastupao za dosta klubova u karijeri, bi mogao uskoro napustiti redove Aston Ville i potpisati ugovor s Malatyasporom.

Francuski internacionalac je dogovorio privatne uslove s klubom iz Turske i samo je pitanje vremena kada će se transfer ozvaničiti.

Prije nego što je stigao u redove Aston Ville, Cissohko je nosio dres Valencije. U vremenu dok je bio igrač Valencije jednom prilikon je bio poslat na posudbu u Liverpool, gdje se nije mnogo zadržao, a zatim je prodat Aston Villi za koju je upisao 55 nastupa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi