Amar Gegić u najboljoj petorci NBA kampa u Trevisu
Foto: Screenshot

Odličan rezultat bh. košarkaša

Amar Gegić u najboljoj petorci NBA kampa u Trevisu

E. Čaušević

Italijanski Treviso prethodnih dana bio je domaćin NBA kampa "Adidas Eurocamp" za najbolje mlade košarkaše Evrope.

Bosna i Hercegovina je imala dvojicu predstavnika na NBA kampu, a to su Džanan Musa i Amar Gegić. Musa je napravio sjajan rezultat, te je oduševio NBA skauta, a na kraju je dobio i najprestižniju nagradu za najboljeg igrača i igrača koji je najviše napredovao.

S druge strane, veoma dobar rezultat napravio je i košarkaš Bayerna, Amar Gegić. Nekadašnji košarkaš sarajevskih Sparsa odigrao je nekoliko sjajnih mečeva zbog čega je na kraju izabran u najbolju petorku ovog NBA kampa.

"Sjajno iskustvo na ovom NBA kampu. Zahvalan sam što sam izabran u najbolju petorku", napisao je mladi bh. košarkaš na svom Instagram profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi