Amar Osim u svom stilu komentarisao duel sa Slobodom: "Počeli smo jako dobro jer smo primili gol"

Treneri nakon utakmice u Banovićima

Amar Osim u svom stilu komentarisao duel sa Slobodom: "Počeli smo jako dobro jer smo primili gol"

Midhat Šljivak

Sloboda nije uspjela osvojiti tri boda u još jednoj 'domaćoj' utakmici u Banovićima.

Tuzlanski tim je u zaostalom susretu 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekao Velež, a na kraju je meč završen rezultatom 1:1.

Trener domaćeg tima Adnan Jahić ističe da je zadovoljan jednim bodom

"Nešto je teren bio lošiji, a i sparno je vrijeme. Kontrolisali smo utakmicu dobrom dijelom. Ovo nam je bila šesta utakmica u 16 dana, malo taj umor utiče na nas. Naša boljka su prekidi, to se i danas pokazalo, ali na kraju mogu biti zadovoljan bodom", rekao je Jahić.

Amar Osim ističe kako je rezultat ovog meča sasvim realan s obzirom na sve što se dešavalo na terenu.

"Dva različita poluvremena. Kontrolisali smo prvo poluvrijeme, ali smo morali neke stvari bolje riješiti. Počeli smo 'jako dobro' drugo poluvrijeme jer smo primili gol. Naravno, sarkastičan sam. Ušli smo u lud ritam, oni su mogli dati drugi gol i riješiti utakmicu".

"Dali smo neki gol iz neke frljoke, ne znam ni ko je dao gol. Realan rezultat. Kad gubiš 1:0 u gostima, na teškom terenu, realno ne možeš biti nezadovoljan".

U narednom kolu Velež čeka ozbiljan izazov. Duel protiv FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadam se da ćemo se skupiti za utakmicu protiv Sarajeva. Odmor će nam dobro doći i nadam se da ćemo nakon te utakmice biti kompletni", poručio je Osim.

Nakon ove utakmice Velež je na devetom mjestu Premijer lige s 11 osvojenih bodova, a toliko ima i Sloboda, ali s utakmicom više.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Kako vlasnik jednog kluba moze biti trener u drugom?
3 2
Ljacmu1
Velež pod Osimom igra prahistorijski. Nije da igrači ne žele, fizičke pripreme nisu bile adekvatne plus treniraju od ljetos na lošim travnjacima zbog čega i česte ozljede.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi