Osim otkrio da Velež i naredni meč igra u Gabeli, te najavio spektakl sa Zrinjskim

Dotakao se i samog meča

Osim otkrio da Velež i naredni meč igra u Gabeli, te najavio spektakl sa Zrinjskim

Samir Mlaćo
Velež je osvojio samo bod protiv FK Sarajevo.

Bilo je 1:1, a po mnogima Rođeni su zaslužili da u prvom dijelu vode 2:0, te vjerovatno dođu do tri boda.

Na kraju su primili pogodak, te fizički totalno pali izabranici Amara Osima.

Osim se obratio medijima nakon meča.

“Jedna od boljih partija. Nismo nagrađeni za trud, bili smo bliži pobjedi. Sarajevu se vratilo nešto od ranijih utakmica. Mi smo treći ili četvrti put ove sezone bili bliži pobjedi, a odigrali smo samo neriješeno.  Uz ovakav rad, okrenut će se to. U prvom smo trebali zabiti pogodak, ali zabili smo u drugom. Sarajevo nije imalo ništa, dali su iz neke kontre, jest – nije faul... Uhvatili su nas na spavanju, mi smo opet pritiskli, ali to je bilo to. Rezultat nije pratio kvalitet izvedbe“, kazao je Osim.

Govorio je i povrijeđenim igračima.

Oglasi

“Nadam se da će se iza pauze vratiti Blagojević. Slomio je ruku, isto da mu je 90 godina, pa mu ne može zarasti. Halilović će biti u boljoj formi. Imali smo i problema sa virozom“.

Bolje igrate protiv ekipa iz vrha tabele.

“Statistika to pokazuje. Želju smo dobili, sa Širokim remi, sa Borcem neriješeno. Tuzlu City smo pobijedili, danas bili bolji... Sada nam idu tri utakmice protiv direktnih protivnika iz donjeg doma. Mi smo sada donji dom, iako je sve to blizu. Moramo nekoga pobijediti“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li je naredna domaća utakmica u Mostaru ili Gabeli?

“Mislim da nije. Još uvijek smo u Gabeli, jer ta utakmica pada za 11 dana. Petak će biti. Idemo onda Igmanu, pa dočekujemo Slobodu. Možda sa Zrinjskim budem teren gotov, jedva čekam da igramo na našem terenu, iako je i ovaj danas bio jako korektan i moglo se fino igrati“, dodao je Osim.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Velez ne postoji! Ovo njesto iz vrapcica nema nikakve veze sa davno prodanim i ugasenim velezom. Ovo je politicka tvorevina iz neke selendre blizu listice koja sa fudbalom i sportom nema nikakve veze
5 9
SonPen1946
Pijacari
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi