Razočarenje na Grbavici, Osim poručio: Sami smo sebi krivi!

Plavima bod protiv Slobode

Razočarenje na Grbavici, Osim poručio: Sami smo sebi krivi!

S. Mlaćo
Nogometaši Željezničara i Slobode podijelili su bodove na Grbavici (2:2).

Gosti su prvi poveli, Željo stigao do preokreta, no Sloboda na kraju dolazi do boda. Na Grbavici itekako imaju razloga za nezadovoljstvo nakon novog kiksa na svom terenu.

Amar Osim je imao šta reći nakon meča.

“Fina utakmica za publiku koje nije bilo, za one pored TV-a. Bili smo bolji prvo poluvrijeme, ali primili gol  na startu. Dali smo gol nakon dominacije, dominirali potpuno, ali imali samo 1:1. Drugo poluvrijeme smo griješili, bili nesigurni i vratili smo Slobodu u igru. Dali smo drugi gol, međutim oni su bili u utakmici. Nastavili su igrati normalno, mi počeli biti još smušeniji, dozvolili da se primaknu, iako oni nisu navaljivali. Da je ostalo još dvije –tri minute mi bi primili još jedan gol. 2:2 je zasluženo. Sami smo sebi krivi, nismo znali utakmicu okrenuti na našu stranu“, kazao je Osim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar je kiksao i otežao posao u borbi za prvo mjesto.

“Računali smo na te bodove protiv ekipe koja je slabija od nas. Desi se da uđeš katastrofalno u utakmicu, a nije nas opet taj gol poremetio. To je fudbal. Oni su se borili do kraja, mi nismo. Bili su uporni, znali su šta hoće, nagradilo ih je to na kraju. Očigledno da mi imamo problema sa stvarima u igri koje nam ranije nisu bile problem, mislim na defanzivu“, završio  je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ElComandante
Sad me ne cudi sto su onoliko slavili bod u derbiju.
30 4
TesanjskiBrnjo
Ako je iko napravio kiks to je Sloboda, ipak su novi protivnici u borbi za opstanak Mladost i Krupa odnijeli puni plijen sa Grbavice.
27 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi