Plavi sigurno do pobjede

Amar Osim: Fudbal je nekada čudan, čudna je i liga

S. Mlaćo

Željezničar je večeras lakše od očekivanog savladao Krupu na Grbavici 3:0.

Plavi su dominirali i zasluženo slavili, te tako došli do jedanaeste pobjede ove sezone.

Amar Osim je mogao biti zadovoljan viđenim nakon prvih pola sata.

"Fudbal je nekada čudan. Bili smo nikakvi prvih pola sata, a dobili smo 3:0 i niko se nije nasekirao. Svi smo mi pod nekim pritiskom, svi očekujemo bolje rezultate i taj pritisak se vidio na početku. Morat ćemo pokuati zvući pozitivni dio utakmice a loše stvari eliminisati", kazao je Osim.

"Prvi put smo iskoristili kikseve konkurenata. Mislio sam da će Sloboda odigrati neriješeno. Mladost je dobila nakon 4-5 kola, Čelik nije dobio zadnja dva kola. Danas smo to iskoristili. Čudna je liga, pogotovo ovo proljeće. Svako svakoga može dobiti i to nije floskula".

Već u srijedu na Grbavicu dolazi Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Do srijede se moramo popraviti. Dramatično. Ne znam kako ali moramo".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi