7

Komentari (7)

Pajver
Vrhunski treneri sa velikim međunarodnim iskustvom ?
E.Car
Gmazu idi baci se pod tramvaj, poštedi svijet uzalud potrošenog kisika. Izvini znaš li ti uopšte šta je tramvaj???
Pajver
E.Car znam šta je tramvaj a imam i papirnati dokaz što bi reko onaj vaš bosanski premijer ( vjerojatno najoametniji u muslimana čim je premijer) ahhhhaaaaahaaaha
E.Car
Super kad znaš, onda se sada samo baci pod tramvaj ili ako ti je daleko nađi kakvu zamjenu (traktor ili konjske zaprege) i poštedi ovaj portal zauzetog prostora sa svojim odvratnim komentarima.
Pajver
A treba li mi za to papirnati dokaz ?
Asam85
Kada nešto pročitaš i naučiš šta je Musliman, onda možda budeš imao malo kredibiliteta da o tome i pišeš, do tada pamet u glavu i jezik za zube.
Pajver
Asam85 znam ja dobro šta je musliman dobri stari bosanski ali ne znam šta su ovi novi nekakvi bošnjaci muslimani zli podli ekstremni zavidni puni mržnje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.