Amar Osim: Odčepit će negdje

Trener FK Željezničar

Amar Osim: Odčepit će negdje

Midhat Šljivak

Željezničar je na Grbavici remizirao protiv Tuzla Cityja (0:0).

Tim Amara Osima ponovo je ostao bez postignutog gola, a trener tima sa Grbavice je nakon utakmice dao svoj komentar utakmice.

"Nakon nervoznog i smušenog prvog poluvremena i kad igraš protiv ekipe koja je puna samopuzdanja ne budeš komotniji. U drugom smo poluvremenu dominirali, imali obećavajućih situacija, bilo je ponovo i diskutabilnih situacija", rekao je Osim i dodao je:

"Nismo im dopustili ništa. Na kraju je bilo 0:0, ali smo bili bolji. Zalaganje i borbenost na visokom nivou. Odčepit će negdje. To protiv tima koji je u formi i uzletu nije bilo dovoljno, ali sa ovakvim radom i zalaganjem mora negdje odčepiti. Nadam se što prije", rekao je Amar Osim za Arena Sport nakon utakmice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Zipa se brkice , da ne odcepi na odvodnom kanalu - moglo bi onda da grmi i sjeva iz debelog crjeva
14 1
Sarbit2019
Amaw ZNA Amaw UMIKE.Podrska za Brku samo tako Brko Ocepice negdje ne znam sto su mitomani nestrpljivi.Brko ako ne ocepi na geybavici ocepi im odvod od kanalizacije samo neka ocepi i krene.BRKO LEGENDA tužbi i kamata.
6 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi