Amar Osim: Nakon ove utakmice imamo jasniju sliku

Željezničar bolji od Mladosti

Amar Osim: Nakon ove utakmice imamo jasniju sliku

E. Škorić

Željezničar je danas bio siguran protiv Mladosti Doboj Kakanj rezultatom 4:1.

Amar Osim, trener Plavih, zadovoljan je kako su se stvari danas odvijale, mada je svjestan da to sve može puno bolje.

"Prvo poluvrijeme, pola prvog jako korektno. U drugom smo izgubili malo fokus i počeli da radimo stvari koje se ne rade, posebno na ovakvom terenu. Došli smo u situaciju da se Mladost primakne i da jedan gol. Drugo poluvrijeme neravnopravnije. Realno, mi možemo sastaviti dvije ekipe koje su približnih kvaliteta, oni ne mogu. Pristup u prvom je bio OK, u drugom sam imao osjećaj da su naši igrači nadmoćni pa ne igraju punom snagom. Na kraju su dali dva gola, ali dugo je bilo 2:1. Pobijedili smo i to je bitno, bez obzira ko je protivnik. Sutra je malo lakši raspored, ujutro lagani trening i slobodno popodne, a onda meč s Veležom", kazao je nakon meča Osim.

Igrači koji su na probi?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Poslije utakmice imam jasniju sliku. Čut ćete šta smo odlučili".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

frkt
Povedi Amare!
16 1
Plavi21
Sretno ?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi