Jasmin Čeliković i zvanično u Željezničaru

Stigao na posudbu do kraja sezone

Jasmin Čeliković i zvanično u Željezničaru · Zvanično

E. Čaušević

Bh. defanzivac Jasmin Čeliković narednu polusezonu će provesti na posudbi u Željezničaru.

Čeliković se prije nekoliko dana priključio pripremama Plavih u Međugorju, te je već nastupio za sarajevski tim u pripremnim utakmicama.

Ovaj mladi defanzivac u Željezničar stiže iz Rijeke, a danas je ozvaničena njegova posudba.

Dogovoreno je da Čeliković za Željezničar nastupa do kraja ove sezone, te je sigurno da će biti dobro pojačanje za sarajevski tim u nastavku Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čeliković je prvi dio sezone proveo na posudbi u slovačkom Seredu, ali se vratio u Rijeku prije nekoliko sedmica. Ubrzo nakon toga dogovorena je nova posudba s ekipom Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amauri
Vec mu duguju kazu jednu platu ?? u zrinji nije skoro minute odigro za zelju pojacanje..strasno
4 8
SonPen1946
Vicesampionsko pojacanje
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti