Amar Osim najavio još jedno pojačanje i otkrio sudbinu Aleksandra Jovanovića

Strateg Željezničara o pojačanjima

Amar Osim najavio još jedno pojačanje i otkrio sudbinu Aleksandra Jovanovića

M. Šljivak

Trener FK Željezničara Amar Osim najavio je dolazak još jednog pojačanja do početka sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.


Osim je nakon utakmice protiv Goražda koju su Plavi dobili sa 4:0 istakao da traži još jednog ofanizivnog fudbalera s kojim bi kompletirao ekipu za novu sezonu.

"Nismo se još kompletirali. Fali nam igrača koji ne treniraju, ali dovest ćemo vjerovatno još jednog igrača prema naprijed. To će biti to", rekao je Osim.

Aleksandar Jovanović će biti član tima s Grbavice barem još nekoliko mjeseci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Jovanović je počeo trenirati. Trenira normalno, ali ima straha, ne smije igrati glavom i ulaziti u duel. Bit će spreman za sedam-osam-deset dana biti u punom pogodnu. Za njega računamo za početak prvenstva i Evropu. Na početku sezone bi trebao biti tu, to je sve što znam, za dalje je manje izvjesno", istakao je Osim.

Jovanović se povezuje s povratkom u Australiju i ta bi zemlja ponovo trebala biti njegova destinacija.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino69
Treba neki malo iskusniji bek da pomogne malo Sehicu i krilo(Ajay ili ako ispadne neko drugi) eventualno neki golman slobodan da je dobar a da odu Eric i Lendric tjt.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi