Amar Osim nezadovoljan igrom: Ovo je tanko...

Trener FK Željezničar

Amar Osim nezadovoljan igrom: Ovo je tanko...

M. Šljivak

Amar Osim nije zadovoljan igrom svog tima protiv Mladosti.

Željezničar je slavio sa 2:1, ali uz dosta muke. Loše je bilo prvo poluvrijeme nakon kojeg su imali zaostatak od 0:1, a Osim je nakon meča rekao:

"Teška utakmica, ali zaslužena pobjeda. Mladost je u prvom poluvremenu igrala kako je htjela, a mi smo im pomogli u tome. Imali smo sreću da damo brzo izjednačujući gol, pa je do kraja bila stvar rutine, bez obzira što ne volim tu riječ. Bilo je za očekivati da ćemo ugurati drugi gol. Nejasno mi je međutim zašto nismo igrali u prvom poluvremenu. Do nas je svih, ali i do Mladosti koja je imala plan i pridržavala ga se. Imali su sreći da daju gol iz jedinog ulaska u 20 metara. Ako ovako nastave, uz ovakav angažman, nemaju razloga da se ne nadaju nečemu boljem", rekao je Osim.

Poručio je kako je ova izvedba bila veoma tanka.

"Bili smo prazni u prvom poluvremenu. Loše smo rješavali neke situacije, ušli smo u neki loš niz poteza i to je kulminiralo njihovim golom. Nisi mogao biti gori nego u prvom i imali smo sreću što nije na drugoj strani, uz dužno poštovanje, bio bolji tim. Ovo je tanko bilo. Moramo izvući pouke, a sa pristupom iz prvog poluvremena nemamo se čemu nadati", istakao je Osim i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očigledno da pauza utječe na nas. Ako u Mostaru odigramo mrljavo, možemo pričati o padu forme. Imali smo lošije rezultate i ranije nakon ranijih pauza".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ambrozini
kad neko pokusava biti ono sto nije...njegov otac je njegov otac, a amar je blijeda kopija istog. zeljovci nemojte se ljutiti, i vas je sramota kako ste osvajali titule posle rata, ajde i nekako 2002ge ostalo je bruka i sramota. cega se pametan stidi, budala se time ponosi. fuj
33 6
Mikidk
Kako je tip odvratan
26 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi