Amar Osim optimističan pred duel sa FK Radnik: Morat ćemo biti na visokom nivou

Trener FK Željezničar

Amar Osim optimističan pred duel sa FK Radnik: Morat ćemo biti na visokom nivou

Midhat Šljivak

FK Željezničar u 2. kolu Premijer lige BiH gostuje ekipi Radnika u Bijeljini.

Pred ovaj meč je za zvaničnu stranicu kluba govorio trener Plavih sa Grbavice Amar Osim. On je istakao kako dobro zna šta čeka njegovu ekipu u Bijeljini, ali je veoma optimističan.

"Malo nas je poremetila činjenica da ćemo igrati dan ranije. Kasno smo saznali da ćemo igrati u petak, pa smo dan treninga izgubili, pomjerili smo trening utakmicu, ali nećemo se žaliti", rekao je Osim i dodao je:

"Znamo šta nas čeka u Bijeljini, teren je takav kakav jeste. Protivnik je nezgodan, pogotovo sa trenerom koji ih sad trenira, gdje se uvijek igra tvrdo, ne dešava se previše stvari. Protiv takvih ekipa je teško igrati, jer znaju šta mogu i znaju na koji žele ostvariti cilj".

Željezničar će u okviru 2. kola M:tel Premijer lige BiH gostovati u Bijeljini kod Radnika, a tim povodom obratio se Amar Osim, šef struke Plavih. 🔵⚪

Posted by FK Željezničar on Thursday, August 6, 2020

Na kraju je Osim zaključio.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

"Mi imamo svoje adute. Imamo bolju situaciju sa igračima u odnosu na prvo kole. To nam daje razlog za optimizan, ali morat ćemo biti na visokom nivou kao protiv Veleža i to čitavu utakmicu, a ne samo poluvrijeme, kako bismo ostvarili povoljan rezultat".

Susret Radnik - Željezničar igra se sutra od 17 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lafac
Sretno PLAVI !!!
8 1
fantasma
A kakvo vam je ovo heklanje na opremi?
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi