Huseinbašić pred Željezničar: Svi znamo kakva je naša liga i da je sve moguće

Nogometaš Radnika za SportSport.ba

Huseinbašić pred Željezničar: Svi znamo kakva je naša liga i da je sve moguće

Esmer Oštraković

Nogometaši Radnika sutra će na svom terenu dočekati Željezničar, te će pokušati ostvariti prvu ovosezonsku pobjedu.

To neće biti nimalo lako, posebno ako uzmemo u obzir sjajnu igru Željezničara u prvom kolu na domaćem terenu protiv Veleža kada su slavili sa 3:0.

Radnik je također odigrao dobro u prvom kolu, te su do samog finiša susreta imali vodstvo od 0:1 u Tuzli protiv Slobode. Na kraju domaća ekipa je uspjela izjednačiti, te je utakmica završena podjelom bodova.

Za SportSport.ba govorio je Ermin Huseinbašić, koji je pred sami početak nove sezone pojačao ekipu Radnika iz Bijeljine.

"U prvom kolu smo odigrali dosta kvalitetnu utakmicu protiv Slobode. Imali smo prednost i nekoliko svojih šansi pri vodstvu, ali nismo uspjeli da ih realizujemo. Na kraju je stigla kazna i ostaje žal za dva neosvojena boda, ali šta je tu je, moramo ići dalje", rekao je Huseinbašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svjestan je da će protiv Željezničara biti jako teško, ali smatra da Radnik može doći do pobjede.

"Sutra nas očekuje veoma teška utakmica protiv Željeznilara. Oni su furiozno ušli u novu sezoni i otvorili je visokom pobjedom protiv jako dobre ekipe Veleža. Svi znamo kakva je naša liga i da je sve moguće. Dobro smo trenirali ovu sezodmicu i spremali se za sutrašnju utakmicu. Siguran sam da će svi igrači koje trener Petrović izvede na teren dati svoj maksimum", završio je Ermin Huseinbašić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti