Osim: Da smo imali isti broj igrača primili bismo 12 golova

Trener Plavih nakon Mladosti

Osim: Da smo imali isti broj igrača primili bismo 12 golova

M. Šljivak

Željezničar je na Grbavici u posljednjim trenucima utakmice stigao do boda protiv Mladosti.

Plavi su do 90. minute gubili sa 4:2, a na kraju su golovima Zeca i Štilića uspjeli da osvoje jedan bod.

Trener sarajevskog tima Amar Osim govorio je na press konferenciji nakon meča i okarakterisao je ovu utakmicu kao veoma čudnu.

"Teško je objasniti ovakvu utakmicu. Mi damo četiri gola i ne pobijedimo. Igramo sa dva igrača više 20 minuta i ništa. Da je bio isti broj igrača na terenu primili bismo 12 golova", rekao je Osim i nastavio je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:



"Isključenja su nam dala priliku da se dohavizamo. Totalno smo bili neefikasni bez obzira na četiri gola. Protivnik ima opasne igrače, opet Hadžića nismo imali pod kontrolom kao ni Hiroša. Nismo znali iskoristi brojčanu prednost. Igrač su pod stresom, a iz tog stresa proizilaze greške. To je to, nemam šta pametnije reći", dodao je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

VIP
Da niste imali Mujića ne bi dali niti jedan!
46 10
scholsey
De jadan ne progovarajte nikako.. obrukali ste se ko nikad u toj pišljivoj historiji!
29 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi