18

Komentari (18)

Dobar,Los,Zao
Nadobudi "Murinjo"ekipa ti nije nista bolja od ekipa Stupćanice!
Dobar,Los,Zao
A ti od Sifilisa!
Sa1946
Pa takvim klubovima ste i navikli igrati hahahahahaha.
Jasko91
Šta se javljaš ti napuniće vas Bate Borisov aBd :D na vašem terenu,ups pa vi i nemate teren za evropske utakmice :D
hopcuphopa
Nemaju ga nikako raseljenimigrant
Sa1946
Ah da, mi igramo s BATE-om, a vi s Famosom za treće mjesto na turniru u Hrasnici hahahaha i taj vaš stadion je naš trening kamp.
Sa1946
Igrače ili igraće? E moj pravniče, gdje si ti fakultet završio, ako si ga završio uopšte hahahahaha. Sa vama su se igrali Famos i TOŠK, izvinjavam se ako sam još nekog ovoljetnog velikana izostavio.
statijeba
koji krele.....cccccc......
statijeba
hahahahahahahahahahahahahahahaha.......ja tima i igrača.......hahahahahahahahahahahahah....i trenera hahahahahahahahahahaha.......a htjeli ga razapet poslije prva dva kola prošle godine - koji ste vi smradovi..............
anes1921
Tako je Amareee, idemooo...
bistrik87
Stupcanica na aparatima
dzek
Brko brkati a šta fali Stupcanici
ljoze01
fali im mozga kao i tebi
Duque
Fali da ti skontaš šta je rekao s tom izjavom. Pročitaj ponovo i ponovo i ponovo. A ako ne skontaš jebiga.
dzek
Duque levatu levatski nemam ja šta čitati ponovo ti procitaj, nije ovo prvi put da brko u izjavama spominje neke ekipe iz manjeg ranga.
dobojan90
Da malo bolje prati sve nase lige vidio bi da je Stupcanica usla u drugu ligu i da imaju ekipu za respekt i ambicije za ulazak u prvu ligu nije to za ponizavanja!! IDIOT!!!
dzek
ljoze01 da mi fali mozga ne bih mogao tebe napraviti, vidi ispod jastuka sinoć sam ti ostavio lizalo. Hahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.