Trener Željezničara nakon teškog poraza od Sarajeva

Amar Osim: Rezultat je takav da nema potrebe šta više pričati

S. Mlaćo

Željezničar je večeras na Grbavici poražen sa 0:3 od Sarajeva. Nakon utakmice govorio je strateg Plavih Amar Osim. Naravno, nije mogao biti zadovoljan.

"Čestitam Sarajevu na zasluženoj pobjedi. Ništa ne valja kada izgubite 3:0. Rezultat je takav da nemaš potrebe šta više pričati", kazao je Osim.

"Drugi gol je bio smiješan. Svi znaju kako je igrate kada gubite 2:0. Čestitam im opet. Sarajevo je zabilo gol u najboljem momentu. Imali smo tri šanse i dali nula golova, a Sarajevo tri gola. Svaka čast. Shvatam navijače i ljudi koje vole klub. Dobre stvari trebamo izvući, a loše popraviti"

Prokomentarisao je izbor početnog tima u ovom meču.

"Mujezinović je interesantan igrač, imao je interesantnih stvari. Dečko je do prije 3-4 mjeseca igrao u federalnoj ligi. Ne mislim da je igrač kojeg treba apostrofirat.

O tome da li Željo ima igrače koji znaju igrat lopte.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dželo Muharemović je najbolji igrač koji je igrao iza rata. Nažalost, ne igra... Naš najbolji igrač nije mogao igrati jer se povrijedio prije utakmice."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rajvosa46
Bolje Vijetnamac nego Amar punoglavac. hahahhahahahahahah
9 0
AmerZE1990
Odovic je murinjo za osima hahahaahahHHHA
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi