Šef stručnog štaba Željezničara nije mogao biti previše zadovoljan nakon mršavog remija protiv Slobode na Tušnju.

Nakon remija na Tušnju

Amar Osim: Ružno je to reći, ali...

Edmir Škorić

Jako lošu utakmicu odigrali su danas na Tušnju Sloboda i Željezničar, pa su mreže mirovale.

Baš kao ni novinari, navijači, tako ni treneri nisu oduševljeni onim što se vidjelo ili što se nije vidjelo.

"Nismo došli da odigramo neriješeno, ali isto tako nismo ni mislili da ćemo imati laganu utakmicu. Znali smo da će se čekati greška, ali je niko nije dočekao. Svi smo se čuvali, mislili da će onaj drugi napraviti grešku, ali niko nije napravio grešku kojoj se nadao neko s druge strane. Na kraju obzirom na igru i na sve viđeno, realno i nije bilo nekih šansi. Gol je mogao pasti slučajno, ali nije bilo šansi. Ružno je to reći, ali utakmica nije zaslužila gol", rekao je Osim.

Željezničar je nakon ove utakmice ostao na četvrtom mjestu sa 32 boda, a Sloboda se nalazi poziciju iza sa dva boda manje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

mirza24
Vi ste nesto probali a ovaj nas Nalic anti- fudbal igra dosta te vise Nalicu odlazi ja vise necu na utakmice dokle god si ti trener jer danas da sve bacis u napad i pobjedis ti opet igras KUKAVICKI NALICU
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi