Amar Osim urnebesno komentarisao crvene kartone: Pokoškala se dva igrača iz istog sela

Trener Plavih s Grbavice nakon Širokog

Amar Osim urnebesno komentarisao crvene kartone: Pokoškala se dva igrača iz istog sela

M. Šljivak

Željezničar i Široki su danas remizirali na Grbavici rezultatom 1:1.

Komentar na utakmicu dao je trener Željezničara Amar Osim koji je zadovoljan činjenicom da njegov tim nije poražen.

"Na kraju je ispalo uzbudljivo. Nama je bio cilj da ne izgubimo nakon katastrofalnog prvog poluvremena, gdje su ljudi igrali, a mi nismo i gdje su zasluženo vodili. U drugom smo se malo trznuli, puno bolji bili i na kraju zasluženo izjednačili. Iskoristili smo ovaj mrak na koji oni nisu navikli. Dobro je što nismo izgubili, bilo bi glupo izgubiti kući, jer smo se previše navikli na to u prošloj sezoni", rekao je Osim.

O povredi Semira Štilića je rekao:

"Nagazio ga je čovjek po listu i to je bolno. Ne vjerujem da bi moglo biti preopasno, nisam doktor, ali ne vjerujem da je opasno".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sredinom drugog poluvremena isključeni su Petar Bojo i Ivan Grgić. Osim je u svom stilu prokomentarisao ovaj detalj s meča.

"Dva igrača iz istog sela se pokoškaše. Jedan naš, drugi njihov. Nećemo o tome ko je kriv. Ništa posebno", istakao je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Premier
Joj kretena
16 26
Rajvosa2019
Seljacka posla , mojne nam se sekirati brkice
14 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije