Osim: Utakmica tvrda, čvrsta i borbena bez seljačkih ispada

Željezničar osvojio bod

Osim: Utakmica tvrda, čvrsta i borbena bez seljačkih ispada

A. Čaušević

Velež i Željezničar su u derbiju 12. kola Premijer lige na stadionu Rođeni odigrali 1:1.

U izjavi za Moja TV nakon utakmice Amar Osim je kazao da je zadovoljan osvojenim bodom obzirom kako je njegov tim igrao.

"Kada igrate slabo kao mi danas, pozitivna stvar je zasluženo osvojeni bod jer smo drugo igrali s igračem više, ništa smo specijalno napadali, Velež se pokuvao, malo smo se pred kraj primakli, ali i oni su dali gol iz jedine situacije u prvom poluvremenu, bilo bi mi žao da smo izgubili", kazao je Osim.

"Dobro je neriješeno kada igraš ovako slabo, nemam nekih velikih komentara, teren je bio dobar za ovo doba godina, utakmica tvrda čvrsta i borbena bez seljačkih ispada. Zahvaljujem Veležu na prijemu mi idemo dalje", dodao je iskusni stručnjak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredni ispit za Željezničar je već u srijedu kada u zaostalom meču na Grbavicu stiže Zrinjski.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

krndija26
realan lik do bola! ;)
10 3
Fcs
Tvoj dolazak na ovaj svijet je Asimin seljački ispad. Ispade od tebe papak sa dna kace!
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi