Hoće li Amar Rahmanović biti spreman za Borac?
Foto - EPA

Fudbaler Bordo tima vuče povredu

Hoće li Amar Rahmanović biti spreman za Borac?

M. Šljivak

Amar Rahmanović propustio je jučerašnji susret protiv Radnika.

Ofanzivni veznjak Bordo tima ima problema sa aduktorom, pa je Vinko Marinović odlučio da ga odmori u susretu protiv tima iz Bijeljine.

Rahmanović je pod upitnikom i za naredno kolo Premijer lige BiH koje se igra za vikend i u kojem će aktuelni bh. šampion gostovati kod Borca u Banjaluci.

Ljekarski tim Sarajeva čini sve kako bi osposobio Rahmanovića za nastup. Još uvijek se ne zna da li će biti spreman, a sve bi trebalo biti mnogo jasnije tokom sutrašnjeg dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rahmanović je ove sezone ponovo fanatastičan. Igra zaista sjajno i još jedan njegov izostanak bi sasvim sigurno bio problem za trenera tima sa Koševa Vinka Marinovića.

On je ove sezone odigrao ukupno 14 utakmica u Premijer ligi BiH i ima odličan učinak od šest golova i šest asistencija.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Brazuka
Gotovi ste miševi pitarski
9 16
Fk1921
Ne treba im on. Dovesce im hadzic zamjenu iz mladosti. Hahahahahhaahhaha odose pare Musiji a oni se pate.
7 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi