Goztepe želi Rahmanovića, bilo je i kontakta

Odlazi li u Tursku?

Goztepe želi Rahmanovića, bilo je i kontakta

A. Čaušević

Amar Rahmanović, jedna od najboljih igrača Premijer lige BiH, bi mogao realizovati novi inostrani transfer nakon odličnih igara u FK Sarajevo.

Rahmanoviću su impresivni nastupi u bordo dresu donijeli nastup u bh. reprezentaciji, a kao nagrada mogao bi uslijediti i transfer u Tursku.

Naime, Za usluge ovog 26-godišnjeg ofanzivnog veznjaka zainteresovan je tamošnji superligaš, Goztepe.

Između dvije strane bilo je i kontakta, pa se ne isključuje mogućnost da upravo Turska bude naredna destinacija "desetke" aktuelnog prvaka BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U slučaju transfera u Goztepe Rahmanović bi se pridružio dvojici bh. fudbalera u tom timu, Dženanu Burekoviću i Marku Mihojeviću.

Inače, ugovor s Bordo timom mu ističe na kraju sezone što povećava šanse da dođe do realizacije transfera.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amko1921
Sto bas svaki igrac iz nase lige ide u Tursku ?
13 1
Bolesnipitar
Handza ima ponudu Sivaspora al nas Celo je rekao Ne
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi