Amar Rahmanović debitovao za Konyaspor

Turska Super liga

Amar Rahmanović debitovao za Konyaspor

E. Škorić

Bh. reprezentativac Amar Rahmanović danas je upisao prvi nastup u dresu Konyaspora.

Prije nekoliko dana je bivši igrač Sarajeva potpisao za turski klub, a danas je dobio priliku da zaigra od 73. minute u duelu protiv Antalyaspora.

Meč je završen bez pobjednika, pa su obje ekipe osvojile po bod, a osim Rahmanovića, igrao je i nekadašnji veznjak Željezničara Amir Hadžiahmetović, koji je na terenu proveo 86 minuta.

Deni Milošević nije dobio šansu, dok zbog povreda nije bilo u protokolu Marina Aničića i Ibrahima Šehića.

Top Komentari

velezovac
Fenomenalan je bio,84٪ preciznost dodavanja,nekoliko driblinga,veoma opasni prodori,jako dobro odigrao u defanzivi,konstantno prijetio protivnickoj ekipi... u 76 minuti pogodio precku da bi u narednom napadu pogodio stativu... Turci zadovoljno trljaju ruke i kliču...
5 1
gallardo.la
Jel ko gledao? Kakav je bio
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti