)
Amauri i 20 miliona eura za Džeku?

I Juventus želi "dijamanta"

Amauri i 20 miliona eura za Džeku?

Edmir Škorić

Utrka za potpis bh. reprezentativnog napadača Edina Džeke se nastavlja. Pojedini italijanski portali pišu kako se Juventus sprema dovesti Wolfsburgovog golgetera.

Nedavno je, navodno, Milan odustao od Džeke, a u užem se izboru našao londonski Chelsea. No, bosanskohercegovačkog reprezentativca u svom napadu sada želi i torinski Juventus.

Naime, footballpress.net ističe kako će čelnici Stare dame Wolfsburgu ponuditi 20 miliona eura i svog napadača Amaurija. U nekoliko je navrata Edinov menadžer Irfan Redžepagić istakao da će bivši napadač Teplica i FK Željezničara ostati u gradu automobila, ali kako se januar bliži, sve je više onih koji žele poboljšati svoj golgeterski učinak dovođenjem Džeke.

Ne zaboravimo ni Arsenal, Topnici od povrede Robin van Persija skoro da nemaju napad (izuzev nedovoljno oporavljenog Eduarda), kao ni Manchester United, koji "dijamanta" prati "sa strane".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.