Amauri i deset miliona eura za Gilardina

Juve ga doista želi

Amauri i deset miliona eura za Gilardina

Edmir Škorić

Torinski Juventus sprema ponudu za Alberta Gilardina, talijanskog napadača iz redova Fiorentine.

Prema napisima talijanskih medija, momčad iz Torina želi dovesti Gilardina, a pokušat će to ponudom sa deset miliona eura i "mamcem" Amaurijem.

Gilardino je prije dvije godine iz Milana, gdje se nije mogao nametnuti u prvi sastav, prešao u Firencu i u međuvremenu postao najbolji strijelac "ljubičica".

Sigurno primamljivo izgleda ponuda Torineza, jer bi osim deset miliona eura, Fiorentina dobila i Amaurija kao zamjena za odlazak Gilardina. Ipak, treba naglasiti da je Amauri, rođeni Brazilac s talijanskom putovnicom, trenutno ozlijeđen i neće igrati do februara.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti