Ambiciozni Bristol se pojačao iz Herthe

Ambiciozni Bristol se pojačao iz Herthe

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Milan Đurić nalazi se pred potpisom za Bristol City.

Đurić bi trebao da pojača tim iz engleskog Championshipa i navodno je samo pitanje vremena kada će biti transfer ozvaničen.

Ako je suditi prema pojačanjima, čini se da Bristol namjerava da izbori nastup u Premier ligi u dogledno vrijeme, pošto je u klub stigao i igrač iz berlinske Herthe.

Radi se o veznjaku Jensu Hegeleru, kome je generalni menadžer Herthe Michael Preetz zaželio sve najbolje:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Želimo Hegeleru zahvaliti za sve što je napravio za naš klub i mi mu želimo puno sreće u nastavku karijere", poručio je Preetz. Hegeler je u karijer iigrao za Bayer Leverkusen, Nurnberg, Augsburg, a bio je i član mlade njemačke reprezentacije. U Bundesligi je ove sezone upisao šest nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije