Ambiciozni Turci žele i Victora Valdesa

Antalyaspor želi nove igrače

Ambiciozni Turci žele i Victora Valdesa

Edmir Škorić

Novi turski superligaš, Antalyaspor, želi da dovodi velika pojačanja.

Antalyaspor je doveo Samuel Eto’a, a sve se više piše o dolasku Ronaldinha u Tursku i njih dvojica nisu jedine legende Barcelone koje bi mogle da zaigraju u ovom ambicioznom timu.

“Planiramo dovesti mnoge bivše igrače Barcelone, koji su kalibra Eto’a i Ronaldinha”, kazao je vlasnik Antalyaspora Guntekin Gencer.

Navodno turski klub želi da dovede Victora Valdesa, iskusnog golmana koji je godinama branio u Barceloni, a sada se nalazi u Manchester Unitedu, s kojim je u januaru potpisao ugovor na godinu dana.

U Antaliji igra i Lamine Diarra, senegalski napadač koji je svojevremeno nastupao za Zrinjski iz Mostara i beogradski Partizan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.