Ambrosini: Još uvijek nije gotovo

Iako Milan ima 2:0

Ambrosini: Još uvijek nije gotovo

Midhat Šljivak

Fudbaler Milana Massimo Ambrosini smatra kako bi bila velika greška ukoliko bi pomislili da će rezultat od 2:0 protiv Barcelone biti dovoljan za prolaz.

"Morali smo igrati ovako. Bili smo veoma oprezni i nismo dozvolili Barceloni da se razigra. Ovo je tek prvo poluvrijeme i greška bi bila pomisliti da je sve gotovo. Ovo je velika pobjeda, uživali smo u ovoj večeri i ovu pobjedu posvećujem svima koji su u nas vjerovali od starta sezone", rekao je Ambrosini.

Inače, strijelci u pobjedi Milana bili su Boateng i Muntari. Prethodno je Barca, uglavnom, držala loptu u svojim nogama, ali Katalonci su večeras, baš kao i njihov najbolji igrač Lionel Messi, bili nemoćni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.