Amer Bekić: Moji golovi su zasluga kompletnog tima

Napadač FK Sloboda za SportSport.ba

Amer Bekić: Moji golovi su zasluga kompletnog tima

M. Šljivak

Amer Bekić je odlično ušao u novu sezonu.

Napadač Slobode je postigao dva gola u dvije utakmice, a veliki izazov pred njim i njegovim timom je sutra, kada gostuju aktuelnom prvaku FK Sarajevo.

Bekić ističe da će ekipa sutra dati sve od sebe za dobar rezultat, ali da tek u narednim utakmicama treba očekivati pravu Slobodu.

"Dobro smo otvorilli sezonu, ali tek je počelo. Ekipa je još u usponu i mislim da ćemo s vremenom dodatno napredovati. Sutra ćemo dati sve od sebe, protivnik je težak, ali bit će zanimljiv meč", rekao je Bekić, te je zaključio.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kolektivno dobro igramo. Plod te dobre kolektivne igre su moji golovi i ne bih samo sebe izdvajao", rekao je napadač Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi