Dvojica fudbalera Slobode pod upitnikom za meč na Koševu

Određeni problemi za Tuzlake

Dvojica fudbalera Slobode pod upitnikom za meč na Koševu

M. Šljivak

FK Sloboda će u subotu gostovati na Koševu aktuelnom prvaku FK Sarajevo.

U treće kolo tuzlanski tim ulazi nakon dvije domaće utakmice u kojima su protiv Radnika i Širokog uzeli četiri boda i na taj način su odlično ušli u sezonu.

Međutim, Sarajevo je svakako najveći izazov dosad, a Sloboda bi u ovom duelu mogla biti oslabljena.

Veznjaci Dušan Ristić i Samir Bekrić su pod upitnikom za ovaj meč. To je potvrdio trener tuzlanskog tima Mile Lazarević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nemamo suspendovanih igrača, ali imamo dosta rovitih. To je sve zbog kasnijeg početka priprema. Pod znakom pitanja su Bekrić i Ristić, ali nadam se da će ipak biti spremni za utakmicu u Sarajevu", rekao je Mile Lazarević.

Podsjetimo, meč Sarajevo - Sloboda igra se u subotu od 20:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi