Amir Mašić potpisuje trogodišnji ugovor

Najveća nada Čelika

Amir Mašić potpisuje trogodišnji ugovor

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jučer su se okupili na Bilinom polju, gdje je trener Boris Pavić izvršio prozivku igrača. Pored standardnih igrača, tuje bilo nekoliko omladinaca, među kojima i najveća poslijeratna nada zeničkog Čelika, sjajni 17-godišnji kadet Amir Mašić.

Predsjednik kluba Senad Sarajlić u svom obraćanju pred igračima i medijima kazao je da će se u narednim danima završiti ugovor sa talentovanim Mašićem, iako se mnogo govorilo o eventualnom prelasku u FK Sarajevo. 

Prema pravilniku o registraciji, statusu i transferu igrača N/FSBiH ugovor s igračem mlađim od 18 godina na dan potpisivanja  ugovora potpisuje igrač i roditelj,  predstavnik kluba i predstavnik kluba registaracionog saveza.

Mašić će potpisati trogodišnji ugovor s crno-crvenima, te će obaviti pripreme sa seniorskom ekipom kao nagradu za sjajne igre u prošloj sezoni. Podsjetit ćemo Amir Mašić prošlu sezone je u kadetskoj ligi naše zemlje u 25 utakmica postigao nevjerovatnih 36 golova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 Ovaj sjajni napadač kadetski je reprezentativac BiH, a u prošloj sezoni sjedio je na klupi seniorske ekipe u posljednja dva kola kada je Čelik gostovao u Bijeljini, te na Bilinom polju protiv Željezničara.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.