7

Komentari (7)

rodjak
Bogami zao mi je Slobode ali ovo danas je bilo jako lose i tanko,nisu 2 puta dosli do gola,ako ovako nastave lete ko fishek u drugu ligu i onda ko zna kada ce nazad.Cestitke mojim Rodjenima na vrlo dobroj partiji,velikoj borbenosti i htijenju,svaka cast momci kapa do poda.
Manager
Vico mi reče završeno je ispadaju Sloboda i Posušje svi 'srpski' klubovi ostaju u ligi, možda osatne Posušje umjesto Rudara ako rudar se ne snađe za finansije.
emanuelmacron
neznam ocito da se biraju drugorazredni igraci ,ko to bira ,sto godina je isto,ono vazno je ucestvovati nije vazno pobjediti, nikad nista,malo krene,a onda kanta za istresanje,ocito je problem u nasem gradu i izboru ,struke.
Mustafa
Nestručnajče daj odmah ostavku ne brukaj se, nije taj posao za tebe, motiku u ruke i na njivu sijati krompir!
Mustafa
Međede glupi, upitan je tvoj kvalitet što si se prihvatio posla koji neznaš raditi? Upravo Slobode odmah nađite pravog trenera, probajte dobiti Musemića ili Miljanovića! U protivnom sa ovim diletantom Spahićem ispadate u drugu ligu i to zauvijek!
K79
kvalitet nije upitan kvalitete nema al nema ni zalaganja kad to dvoje sastavis federalna postaje realnost !
Edotz1
Kakvu Spaha imas ekipu koja igra bezvoljno i koji ne znaju dva pasa sastaviti mozes samo secer dobiti od ovakve ekipe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.