Amir Spahić postao vlasnik UEFA PRO licence
Amir Spahić je danas u Sarajevu stekao najveće trenersko zvanje

Drugi trener kluba sa Tušnja koji je postao vlasnik Uefine PRO licence

Amir Spahić postao vlasnik UEFA PRO licence

Emir Dindić

Amir Spahić, pomoćni trener u FK Sloboda, danas je postao vlasnik PRO trenerske licence. Ovaj perspektivni mladi trener je nakon stažiranja u Vardaru i silnih prepreka na tom putu uspio doći do najvećeg trenerskog zvanja.

Završna tema bila je "Analiza rada menadžmenta organizacije i stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu FK Vardar. Na kraju svog izlaganja dobio je najveće pohvale od prisutnih i zasluženo postao vlasnik UEFA PRO Licence.

Za SportSport.ba Amir Spahić podijelio je impresije nakon stečenog najvećeg trenerskog zvanja.

"Bilo je puno odricanja, ali kada nešto želiš onda uz trud, rad, red i disciplinu ništa nije nemoguće. Hvala mojoj porodici koja je trpjela moje izostanake, hvala mojim prijateljima koji su bili uvijek uz mene. Moram da naglasim da su već stigle neke ponude na moju adresu, ali da prioritet ima Sloboda.", kratak je bio Spahić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi istaći da uz Sakiba Malkočevića, Amir Spahić je drugi trener u pogonu ligaša sa Tušnja koji je vlasnik najvećeg trenerskog zvanja UEFA PRO licence.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti