Velić u zavojima napustio teren u Doboju kod Kaknja
FOTO: D. Kurbegović

Nakon oštrog prekršaja Mehidića

Velić u zavojima napustio teren u Doboju kod Kaknja

H. Zilić

Završeno je prvo poluvrijeme u zaostaloj utakmici 3. kola Premijer lige BiH između Igmana iz Konjica i Tuzla Citya.

Gledaoci na tribina su vidjeli veoma dobar i otvoren fudbal u prvih 45 minuta, ali bilo je i grubih prekršaja.

Jedan takav je napravio Mehidić u 39. minuti i dobio creni karton tako da su gosti ostali s igračem manje.

Mehidić je oštro startovao nad Velićem koji je krvav napustio teren i u zavojima i teško da će se vratiti u igru u nastavku meča. Mehidić je nakon ovog starta objasnio d anije bilo namjere i da se sve desilo u žaru borbe.

Opis nije dostupan.

Inače, Igman je poveo u 22. minuti eurogolom Durakovića iz slobodnog udarca, a četiri minute kasnije Pantelić nakon asistencije Smajlagića poravnava na 1:1.

Oglasi

U Doboju kod Kaknja gledamo veoma zanimljiv fudbal, dosta se otvoreno igra, a sada su domaćini u dobroj situaciji nakon neopreznosti Mehidića.

Bilo je još nekoliko odličnih prilika, izdvajaju se pokušaji Fereyre za Tuzla City te udarci Durakovića i Bešagića za domaće.

Ekipe igraju današnji susret igraju u sastavima:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

IGMAN: Vukanović, Duraković, Bešagić, Velić, Drljević, Hrelja, Bodul, Dupovac, Mahmić, Jakupović, Ramić.

TUZLA CITY: Fejzić; Dario, Šukilović, Čeliković, Mehidić; Karjašević, Pantelić, Kuzmanović, Mešinović, Mišić; Smajlagić.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi