Uradila je što se ne smije: Najatraktivnija fudbalska menadžerica svijeta pretučena na sred ulice

Ova 49-godišnjakinja ima petlje

Uradila je što se ne smije: Najatraktivnija fudbalska menadžerica svijeta pretučena na sred ulice

A. Čaušević

Najatraktivnija menadžerica današnjice, zanosna Anamaria Prodan se nalazi u centru skandala. 

Prodan se fizički sukobila sa bivšim mužem i trenerom Laurentium Reghecampfom na sred ulice, a sve je snimljenom mobitelom, vjerovatno vozačevim od zanosne menadžerice.

Ova 49-godišnjakinja je poznata da nema oraha u džepu, te je očigledno uradila nešto što je njenog mužda dovelo do tog stanja da je počne udarati.

Rumunka je trenutnom treneru Neftcija iz Bakua pokazala nešto na mobitelu, poslije čega je počela i tuča između nekadašnjeg para.

Mediji u Rumuniji još uvijek nisu uspjeli otkriti šta se tačno nalazilo na mobitelu, ali po reakciji radi se o nečemu što definitivno ne odgovara 47-godišnjem treneru.

Oglasi

Prodan se udala za Reghecampfa 2008. godine. Duže od godinu ne žive zajedno, ali zvanično nisu razvede te se nagađa da je to jedan od razloga za veliku svađu.

Ranije je devet godina bila u braku sa bivšim rumunskim košarkašem Tiberiuju Dumitrescusaom s kojim se razvela još 2007. godine. Imaju dvije kćerke Rebeccu (23) i Sarah (22).

Kao fudbalski menadžer i model(svojevremeno se fotografisala za Playboy magazin) je zaradila više od 170 miliona eura. Barem tako govore neke informacije.

"Ne vidim ništa loše u fotografisanju u magazinima za odrasle i čak bih dopustila svojoj kćerki da to radi ako to želi", kazala je bivša menadžerica čuvenog Rumuna, Adriana Mutua.

Nedavno je imala i spor sa Dennisom Manom, rumunskim fudbalerom koji trenutno nastupa za Parmu, i dobila ga jer je veznjaku naloženo da isplati menadžerici 350.000 eura.

Povezano

Oglasi

Najčitanije iz kategorije