Ancelotti: Baleovom menadžeru bilo bi bolje da šuti

Trener Real Madrida

Ancelotti: Baleovom menadžeru bilo bi bolje da šuti

Jonathan Barnett, čovjek koji se brine za karijeru Garetha Balea, u posljednje vrijeme sve više puni stupce španskih medija. 

Naime, Barnett je u svojim nastupima naglašavao da Bale nije pretjerano sretan u Madridu, a njegove izjave zasmetale su treneru Carlu Ancelottiju. 

"Bale je imao dobru sezonu, lani je bio važan u finalu, a sada će možda dobiti priliku da to ponovi. A u ovom svijetu puno ljudi govori, povremeno i previše pričaju. Primjerice, njegov menadžer, koji nikada nije bio na treningu, koji ne zna naše okruženje, govori izvana! Bale nikad nije imao problema sa suigračima ni s jezikom, bilo bi bolje da taj menadžer šuti. Često razgovaram s Baleom i sretan je", kazao je Ancelotti. 

Tokom razgovore za tamošnje medije Ancelotti se osvrnuo i na revanš susret sa Juventusom. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Vidim da je momčad fokusirana. Teško bih rekao da je ovo neobična, ekstremna situacija... no važna je utakmica jer smo blizu ulaska u historiju kao jedini tim koji je obranio naslov u Ligi prvaka", riječi su italijanskog stručnjaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.