Ancelotti: Hernandez je zaslužio ovaj pogodak

Real slavi polufinale

Ancelotti: Hernandez je zaslužio ovaj pogodak

Edmir Škorić

Carlo Ancelotti je kauao kako je njegov tim večeras igrao dobro i kako je zaslužio prolaz u polufinale Lige prvaka.

Real je u prvom susretu odigrao 0:0, ali je ipak u finišu revanša slomio Atletico. Gol odluke na Santiago Bernabeu postigao je Javier Hernandez u 88. minuti.

“Odigrali smo dobru utakmicu. Kontrolisali smo meč od samog početka i nismo im dozvolili da iskoriste svoje najjače oružje - kontranapade”, kazao je Ancelotti, dodavši:

“Imali smo potpunu kontrolu i na kraju smo našli pravo rješenje za Atletico. Stigli smo do pogotka i to nam je bila ideja”.

Potom se osvrnuo na Meksikanca koji je večeras odlučio pobjednika.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

“Hernandez je bio večeras fantastičan, igrao je odlično i zaslužio je da postigne pobjednički gol. Nije puno igrao ove sezone, ali kada sam ga trebao, on je bio spreman. Pravi je profesionalac”, kazao je Ancelotti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti