Ancelotti: Lampard je spreman

U susret Arsenalu

Ancelotti: Lampard je spreman

Edmir Škorić

Kako se problemi u redovima Arsenala pred londonski derbi povećavaju, u Chelseau se, pak, smanjuju. Tako je trener Carlo Ancelotti potvrdio da će Frank Lampard biti spreman za ovaj gradski okršaj.

"Frank je spreman, jučer i danas je jako dobro trenirao. Dobro se osjeća i spreman je za utakmicu. Naš fizioterapeut i liječnik dobro su radili sa njim, a i on je fantastični profesionalni igrač", kazao je Ancelotti na večerašnjoj press konferenciji za novinare.

Sa druge strane, u redovima Arsenala nema povrijeđenih Gael Clichyja i Kieran Gibbsa, dok je još uvijek upitan nastup Williama Gallasa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.