Ancelotti najavio veliki povratak
Foto: EPA

Preuzima Manchester United?

Ancelotti najavio veliki povratak

Midhat Šljivak

Carlo Ancelotti mogao bi se vratiti u engelski Premiership.

Nekadašnji menadžer Chelseaja mogao bi preuzeti Manchester United. Ističe da bi mu bilo veliko zadovoljstvo da se vrati u Englesku.

"Sačekaću još. Ako ne nađem klub sa dobrim projektom, sačekaću. Šta ću raditi? Gledaću utakmice, pecati i mnogo toga još. Sačekajmo naredno ljeto. Ne želim preuzeti klub usred sezone, ali bih volio da radim od narednog ljeta", rekao je Ancelotti.

Želi tim s projektom...

"Svakako da svaki menadžer razmišlja o preuzimanju Manchester Uniteda. Ne žalim što sam odbio United zbog Reala, ali ponavljam, želim da vodim klub koji ima dobar projekat", rekao je Ancelotti, te je još dodao:

"Kada sam preuzeo PSG, bio je to klub sa pravim projektom. Nije to klub sa velikom tradicijom poput Milana ili Reala, ali željeli su da podignem klub na veći nivo. Ipak, Premier liga ima nešto posebno, najbolji ambijent je tu uvjerljivo, i volio bih da se vratim", rekao je Ancelotti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ancelotti je pred kraj prošle sezone dobio otkaz u Realu nakon loše sezone u kojoj su ostali bez trofeja.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.