Ancelotti: Nema potrebe za pojačanjima

Ancelotti: Nema potrebe za pojačanjima

Edmir Škorić

Chelseaov trener Carlo Ancelotti tvrdi da na Stamford Bridgeu u januaru neće dovoditi nova imena, iako je klub u zadnje vrijeme čvrsto povezan napadačima Sergio 'Kun' Aguerom (Atletico Madrid) i Luis Suarezom (Ajax).

Iako će zbog Afričkog kupa nacija Chelsea u januaru ostati bez nekoliko svojih glavnih igrača, trener Carlo Ancelotti smatra da ima dovoljnu dobrih igrača na raspolaganju i da neće biti potrebe za novom kupovinom.

"Zadovoljam sam sa ekipom", kazao je Italijan za Sporting Life, te nastavio.

"U januaru, Drogba, Mikel, Kalou i Essien će igrati Afrički kup nacija i propustit će četiri utakmice Premiershipa. Ali, ja imam obećavajuće igrače poput Fabio Borinija i Kelt Kakute. Kakuta (18) je bio najbolji naš igrač protiv Apoela", završio je bivši trener Milana.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.