Ancelotti od januara na klupi drugog kluba?

Iskusni stručnjak trenutno vodi Napoli

Ancelotti od januara na klupi drugog kluba?

Admin Čaušević

Trofejni stručnjak Carlo Ancelotti koji je vodio neke od najvećih evropskih klubova bi od januara mogao raditi van evropskog kontinenta. 

Ancelotti je trenutno šef stručnog štaba Napolija, a od početka 2020. godine bi mogao sjediti na klupi Boce Juniors, objavio je Fox Sports.

Iskusni stručnjak vodi hladni rad sa predsjednikom Napolija Aureliom De Laurentiisom i nije zatvorio vrata klubu iz Buenos Airesa.

U Boci će uskoro biti održani predsjednički izbori zato možda i ne treba da čudi zašto se ovaj slavni klub povezuje s stručnjakom kalibra Ancelottija.

Inače, Ancelotti koji je u karijeri vodio Juventus, Milan, Real, Bayern, PSG, Chelsea ugovor s Napolijem ima do kraja ove takmičarske godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi