Tevez napušta Bocu, dva kluba u igri

Iskusni Argentinac na izlaznim vratima

Tevez napušta Bocu, dva kluba u igri

Admin Čaušević

Budućnost Carlosa Teveza u dresu Boce Juniorsa je pod znakom pitanja. 

Tevezu ugovor s kultnim klubom iz Buenos Airesa ističe krajem decembra i za sada nema naznaka da čemu biti ponuđen novi.

Početkom februara popularni Apache će napuniti 36 godina, ali bez obzira na to i dalje ima zainteresovanih klubova za njegov angažman.

Prema izvorima TNT Sporta za sada su najzagrijanija dva kluba. U rodnoj zemlji ga želi Velez Sarsfield, a svojim navijačima ga želi pokloniti i urugvajski Penarol.

Tevez je profesionalnu karijeru počeo u Boci prije 18 godina, nakon toga su uslijedili transferi u Corinthians, West Ham, Manchester United, Manchester City i Juventus.

Drugi put se u Bocu vratio sredinom 2015. godine, imao je avanturu i u kineskoj ekipi SH Shenhua, a trenutni angažman u matičnom klubu mu je počeo u januaru 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi