Ancelotti preuzima PSG?

Ancelotti preuzima PSG?

Edmir Škorić

Bivši menadžer londonskog Chelseaja, Carlo Ancelotti, mogao bi se ubrzo vratiti nogometu.

Prema pisanju francuskog sportskog dnevnika L'Equipe, PSG-ov nedavno imenovani sportski direktor Leonardo nije zadovoljan radom trenera Antoinea Kombouarea, pa bi mogao nastaviti saradnju s Ancelottijem, s kojim je godinama surađivao u Milanu.

Ancelotti je bez posla od prošle sezone, kada je dobio otkaz na Stamford Bridgeu, a nedavno je izjavio da će godinu dana odmoriti od nogometa. Ipak, PSG-ov interes mogao bi ga ponovo vratiti tom sportu.

Ambiciozni francuski klub u vlasništvu je katarskog bogataša, pa je na Park Prinčeva ovo ljeto stigao Mohamed Sissoko, stigli su i Javier Pastore, Kevin Gameir i Jeremy Menez...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti