Ancelotti: Ronaldo će karijeru okončati u Realu

Portugalcu lijepo u Madridu

Ancelotti: Ronaldo će karijeru okončati u Realu

Adnan Beganović

Italijanski stručnjak Carlo Ancelotti uvjeren je da će Cristiano Ronaldo karijeru završiti u Real Madridu.

Jedan od najboljih svjetskih trenera, Carlo Ancelotti, trenutno je bez posla, no njegove izjave uvijek privlače mnogo pažnje.

Tako je italiajasnki stručnjak za francuske medije govorio o Cristianu Ronaldu za kojeg je uvjeren da će karijeru okončati u madridskom klubu.

"Upisao je svoje ime u historijske knjige Reala i siguran sam da je sretan u Madridu. Nemogu ga zamisliti da napušta Real i siguran sam da će tamo završiti karijeru. U klubu ga svi vole, a to njemu savršeno odgovara", izjavio je Ancelotti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, PSG je tokom ljetnog prelaznog roka želio dovesti Ronalda, pa su upravo zbog toga francuski mediji sa Ancelottijem razgovarali o budućnosti portugalskog reprezentativca.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.