Ancelotti: Rooney je nezamijenjiv

Ancelotti: Rooney je nezamijenjiv

Trener Chelsea Carlo Ancelotti vjeruje da bi gubitak Wayne Rooneya mogao značiti da će Manchester United ostati bez naslova prvaka.

Napadač Uniteda provešće na terenu dvije do četiri sedmice zbog povrede članka, a Ancelotti smatra kako je Manchester bez njega mnogo bezopasniji protivnik.

"Oni nisu ista ekipa s njim i bez njega. Rooney je fanstastičan igrač, kojeg je teško zamijeniti. Berbatov je dobar igrač, ali je Rooney potpuno drugačiji. Rooney je nevjerovatan igrač, kojeg je nemoguće zamijeniti", rekao je Ancelotti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.