Ancelotti se dogovorio sa Bayernom?

Mijenja Guardiolu?

Ancelotti se dogovorio sa Bayernom?

Italijanski sstručnjak Carlo Ancelotti trebao bi voditi Bayern od naredne sezone, prenose španski mediji.

Kako sada stvari stoje Guariola neće produžiti ugovor sa Bayernom, a u ovom klubu u Ancelottiju vide idealnu zamjenu.

Smatra se da španski stručnjak nema istu filozofiju fudbala kao i u Upravi bavarskog giganta, te da je to glavni razlog zbog kojeg neće doći do nastavka saradnje.

Kako navodi Marca Anccelotti se već prošle sedmice dogovorio sa Bayernom i trebao bi ovu ekipu voditi od sljedeće sezone.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Italijan je do sada u karijeri vodio ekipe poput Milana, Chelsea i Real Madrida, a sa italijanskim i španskim klubom je bio prvak Evrope.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.