Ancelotti se oglasio nakon otkaza u Bayernu
Foto: EPA

Sada već bivši trener Bavaraca

Ancelotti se oglasio nakon otkaza u Bayernu

Legendarni italijanski stručnjak Carlo Ancelotti od jučer više nije trener minhenskog Bayerna.

Ancelotti je otkaz na klupi Bayerna dobio zbog nešto lošijeg ulaska u sezonu, a presudio mu je poraz 3:0 od PSG-a u srijedu navečer. Osim toga, kasnije je predsjednik Uli Hoeness otkrio da atmosfera u svlačionici nije bila sjajna i da su se petorica fudbalera pobunila protiv njega.

Sada već bivši trener Bayerna oglasio se nakon otkaza, rekavši da mu je bila čast voditi ekipu njemačkog giganta.

"Bila mi je velika čast trenirati Bayern i biti dio historije ovog kluba. Želim se zahvaliti svima u klubu, igračima i nevjerovatnim navijačima", kratak je bio Carlo Ancelotti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Italijan je u Bayernu u posljednje vrijeme dolazio u sukobe sa igračima, posebno Lewandowskim i Mullerom koji su ga javno kritikovali, a navodno već ima dvije ponude za nastavak karijere. Za njegove usluge zainteresovani su Milan i jedan neimenovani klub iz Kine.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi