Ancelotti: Spremni smo i da pobijedimo Barcu u gostima

PSG želi u polufinale

Ancelotti: Spremni smo i da pobijedimo Barcu u gostima

Edmir Škorić

Trener nogometaša PSG-a Carlo Ancelotti optimističan je uoči gostovanja njegovog kluba Barceloni u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka.

Poslije 2:2 na Parku prinčeva, PSG će pokušati na Nou Campu ostvariti pozitivan rezultat i plasman u polufinale najelitnijeg klupkog natjecanja. Na tom putu mu stoji prepreka koja se zove - Barcelona. 

 

"Spremni smo na sve. Spremni smo i da pobijedimo Barcelonu na njenom terenu", rekao je optimistični italijanski stručnjak, dodavši:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Svi moji igrači su spremni. Naravno, moram se odlučiti za 11 najboljih, ali mislim da ne mogu pogriješiti. Motivacija je velika i svi smo uvjereni da možemo ono što se mnogima čini nemoguće. Vjerujem u pobjedu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.